Timi’s wordt in juni omgetoverd

We lieten al eerder weten dat de chalet Timi’s aan vervanging toe was. In het ledenblad maakten we reeds bekend dat we een nieuwe “Timi’s” konden aanschaffen dankzij het “Rita-fonds”. De dochters van de overleden vrijwilligster Rita zorgden hiervoor.  Timi’s  zal zijn naam behouden gezien dit poesje uiteindelijk mee aan de grondslag ligt van het ontstaan van Het dierenthuisje maar Rita zal over hem waken als beschermengel.

Het ganse pakket ligt klaar om opgebouwd te worden maar er is nog eerst wat voorbereidend werk aan de winkel! Alles moet immers behandeld worden tegen waterinsijpeling, vervolgens gaan we de oude chalet afbreken, de vloer gelijk trekken (is nu een ruwe, hobbelige beton) en dan pas gaan we de chalet kunnen opstellen. Een hele klus dus! Eens de chalet dan staat, is het de bedoeling dat we een verbinding maken tussen het dak van de chalet en dat van de pergola. Zo ontstaat één grote ruimte waar de poesjes weer extra van zullen kunnen genieten: een schuilplaats erbij voor als het regent of erg warm is.

Wie wil helpen bij één van deze klussen, mag ons dat zeker laten weten! We gaan nog heel wat hulp nodig hebben. Je mag dit ons kenbaar maken via Facebook of aan aline@hetdierenthuisje.be