Wie helpt bij schilderen van nieuwe chalet Timi’s?

Aanstaande weekend, zaterdag 4 juni plannen we het schilderen van de nieuwe chalet. We moeten eerst alle planken behandelen met poriënvuller alvorens we aan de opbouw kunnen starten. Met hoe meer helpers we hier kunnen aan werken, hoe sneller de klus geklaard is en dus ook des te sneller kan de chalet opgebouwd worden. Voor deze klus moet je geen voorkennis hebben. Dit is iets dat iedereen kan die een hans beschikbaar heeft. Heb jij nu ook nog de inzet en wil? Dan ben je heel welkom om hierbij te komen helpen.

Kan je niet op zaterdag of zondag maar wel een dag in de week, ook prima! Laat het maar weten. Stuur aub een mailtje aan aline@hetdierenthuisje.be. We nemen dan snel contact op om verder af te spreken.

We hopen dat er wat hulp komt zodat de chalet in mekaar kan gezet worden…

Eén voor één zijn dit de stappen:

-behandelen hout met poriënvuller

-afbreken oude chalet “Timi’s”

-egaliseren vloer

-opbouwen nieuwe chalet “Timi’s”

-afwerking binnenzijde met isolatie en afwasbare panelen.

Hulp zal dus noodzakelijk zijn om deze taken te volbrengen.