Pleeggezinnen gevraagd

Helaas komen er weer dagelijks kittens toe zonder mama.  Het zijn diertjes die al wel zelfstandig kunnen eten maar nog te jong zijn voor adoptie. Voor hen zoeken we liefdevolle gezinnen waar ze in huiselijke omgeving kunnen opgroeien tot ze naar hun definitieve thuis kunnen verhuizen.

Wij voorzien alle materialen, voeding en uiteraard ook de afspraken met de dierenarts.

Van jou als pleeggezin verwachten we een goede communicatie, een warme omgeving en hygiëne.

Wil jij je aanbieden als pleegouder stuur ons dan een mailtje: info@hetdierenthuisje.be en geef ons aub wat info over jouw leef- en woonsituatie. Vermeld aub ook of je al eerder ervaring opdeed. Voeg er ook minstens één foto aan toe waarin je ons duidelijk maakt hoe je de kittens zal opvangen. Vergeet jouw telefoonnummer niet te vermelden.

We bellen je dan op om te overleggen en te bespreken welke kittens eventueel bij jou terecht zouden kunnen.