PLEEGGEZINNEN gezocht voor volwassen poezen

Het zijn erg zware tijden. Heel wat van de collega asielen hebben een stop ingelast omwille van overbezetting en te weinig hulp. Helaas kreunen wij onder diezelfde problemen maar we willen toch bekijken of we deze “miserieperiode” zodanig kunnen overbruggen zodat er zoveel mogelijk sukkelaars alvast een warm plekje hebben in afwachting op adoptanten.

We stemmen uiteraard de poes of poezen die we bij je onderbrengen af op jouw mogelijkheden en gezinstoestand (mensen én dieren binnen het gezin).  We houden ons sowieso aan een afgesproken termijn en voorzien de voeding. Mochten er medische zorgen zijn, regelen we dat via de dierenarts uit jouw omgeving waarmee we samenwerken. Ook dat wordt bekeken. Eens er een mogelijk geschikte kandidaat adoptant zou zijn, brengen we die met jou in contact.

Momenteel wachten zo’n 15tal sukkeltjes op een opvang die wij hier nu helaas niet kunnen bieden. We zoeken dus op korte termijn meerdere gezinnen. Bedoeling is wel dat ze in het gezin worden opgenomen zodat ze in een huiselijke omgeving kunnen bekomen van hun avontuur.

wil je helpen? mail dan aub naar info@hetdierenthuisje.be

Je krijgt er enorm veel liefde voor terug!