OOOhhh, lieve Sint…

Lieve Sint,

We waren het bijna vergeten door al die drukte om enkele nieuwkomertjes die erg veel zorgen en aandacht vragen.  Dotje, Chouli, Bounty,… nieuwkomertjes die veel geluk hebben gehad dat ze bij Het dierenthuisje terecht zijn komen.

Maar wat een schande dat we daardoor aan jou, lieve Sint, vergaten te vragen om onze bewonertjes aub niet te vergeten voordat je weer naar huis toe gaat.

Onze lieverdjes hebben dit jaar geen lijstje gemaakt maar wat je ook voor hen kan binnen zwieren is héél welkom, lieve Sint.  Een blikje van hun lievelingseten, wat snoepjes,…  Iedereen zit hier met gekruiste pootjes in de hoop dat je hen niet vergeet.

Ohohoh, we hopen zo dat we nog op tijd zijn om onze bewonertjes een fijne Sinterklaas te bezorgen.

Alvast héél veel dank, lieve Sint…💝

ps: als je wil, sturen ze je nog snel een lijstje met hun lievelingseten of -snoep… 💖