Frits en Frida harteloos afgezet aan de poort!

Wat was dat schrikken! Er wordt aangebeld aan de poort en er komt geen antwoord. Gelukkig gaat één van de medewerkers een kijkje nemen en ziet tot haar grote verbazing een hele kleine bench met 2 volwassen katten erin gepropt. Er is verder niemand te zien.

Uiteraard hebben we ze direct verlost uit hun benarde situatie en doopten we ze om tot Frits en Frida. Ze blijken allebei heel zachtaardig te zijn, maar zijn begrijpelijk enorm onder de indruk. Tijdens de sterilisatie door de dierenarts, bleek Frida ook nog pril drachtig te zijn. Wat hebben jullie al veel moeten meemaken als jong volwassen katjes, maar gelukkig wacht jullie nu een rooskleurige toekomst want hun zachtaardige karakter heeft al gemaakt dat ze direct de aandacht trokken van een liefhebbend adoptiegezin! Veel geluk, lieverds! De toekomst lacht jullie toe!