Wat is dat genieten!!!

Wat doen die zonnestralen deugd en niet alleen voor ons, mensen.  Kijk die dieren eens genieten! Het is zó zalig om te zien en eindelijk kunnen de vrijwilligers terug buiten eten. Niet alleen de dieren genieten van de pergola in dit seizoen. 😊

Genietende poezen op de rug in het gras met de buik ontbloot of dartel spelend in het zonnetje… dat beeld kennen we allemaal wel maar kijk eens wat het zonnetje met ons superverliefd koppel “Macho en Lea” doet. Het tafereel ging meer dan een half uur door.

En ook bij de ganzen “Truus en Goes” flakkert de verliefdheid op. Typisch natuurlijk… de vijver is niet groot genoeg of misschien wel slim want het water in de vijver zal nog wel een heel pak kouder zijn…

En dan willen we toch ook nog even onze steeds goedlachse “George” in het zonnetje zetten en dit keer letterlijk! Ook hij haalt zijn mooiste verenkleed boven maar niemand is onder de indruk 😏

Helpt er iemand mee op zoek te gaan naar een vrouwtje voor deze knappe jongen? Liefst geen jonge, wulpse dame want dat zou zijn hartje niet meer aankunnen maar een rustige gezelschapsdame zou hem zeker goed doen.

Fijn weekend allemaal en vergeet niet te genieten van het zonnetje!