Seniorpoes van 20 jaar zoekt pleeggezin

Op zaterdag 27 mei kwam Pruts bij ons toe. Hij is twintig jaar en leefde effectief ook al sinds zijn prille kittentijd bij zijn verzorger. Het was een pijnlijk afscheid tussen beiden want Pruts was zelfs met de papfles groot gebracht.

We hoopten dat we Pruts in de groep konden introduceren want elke dag is er één voor een poes van twintig. We zien haar dus liefst niet lang in de unit apart zitten. Helaas haalt Pruts serieus uit en bezorgt het haar heel veel stress dus is het geen optie om haar rond te laten lopen.

Daarom zoeken we voor haar een pleeggezin waar ze haar oude dag in alle rust en omringd met liefdevolle knuffels kan doorbrengen. Pruts ziet er absoluut geen 20 jaar uit en heeft nog een goede gezondheid zonder medicatie. Toch kiezen we ervoor om haar onder onze hoede te houden en haar dus niet te laten adopteren. Haar in een pleeggezin onderbrengen lijkt ons daarom de beste oplossing.

Wil je Pruts helpen? Stuur dan aub een mail aan info@hetdierenthuisje met wat informatie over jouw leef- en woonsituatie en vergeet ook je telefoonnummer niet te vermelden aub.