Willen de kandidaat pleeggezinnen zich melden aub?

Momenteel hebben we een aantal volwassen poezen waarvoor we een tijdelijke opvang zoeken in een pleeggezin zodat ze in een rustige, huiselijke omgeving kunnen bekomen van hun avontuur om vervolgens na enige tijd naar hun for-ever-thuisje te verhuizen.  Ook voor kittens, al dan niet met mamapoes zullen we mogelijk binnenkort opvang moeten zoeken. Liever pleegouder over een hond? Ook dat kan mogelijk van pas komen.

We updaten momenteel onze databank. Daarom vragen we ook te reageren als je jezelf eerder opgaf als pleeggezin.

Wil je dit jaar opnieuw of voor het eerst als pleeggezin met ons samenwerken, stuur ons dan aub een mailtje: info@hetdierenthuisje.be

Vermeld aub of je reeds eerder pleeggezin was of nieuwkomer bent. Indien je jezelf voor het eerst kandidaat stelt dan graag ook wat meer informatie bezorgen over jouw woon-en leefsituatie en welke dier(en) je eventueel in pleegouderschap wil opvangen.