Dank voor jullie reacties op onze oproep tot steun voor oudjes

Jullie reacties waren hartverwarmend met als gevolg dat er hier nu heerlijk gesmuld wordt! Hartelijk dank aan iedereen die lekkers liet leveren!

Helaas staat niet op elk pakket wie de afzender waardoor we niet persoonlijk kunnen bedanken maar weet dat we elke schenker héél dankbaar zijn. Dikke, dankbare knuffels van de genietende spinnertjes!

=========================================================

Zowat allemaal zijn ze er gek op maar vooral onze oudjes zitten erop te wachten: hun dagelijkse kuipjes GOURMET GOLD met smeltende kern! En laat er nu net een mooie aanbieding op Zooplus lopen.

Het is niet de goedkoopste voeding, dat beseffen we MAAR we houden hen er wel mee aan het eten én ze genieten er enorm van. Daarom doen we deze oproep in de hoop dat we wat voorraad bijeen kunnen krijgen.

Tijgertje, één van onze dementerende oudjes, eet er zo maar liefst vijf per dag met smaak op. Ook Kiki Senior blijft mauwen tot ze haar potje heeft gekregen.

We maken het makkelijk voor wie wil steunen met lekkers! Hierbij de linken die je kan aanklikken of -BETER NOG!- ga eerst naar Trooper, geef Het dierenthuisje als goed doel in en geef dan Zooplus in als webshop. Dan schenkt Zooplus nog eens 3% van jouw aankoopbedrag aan onze bewonertjes zonder dat het jouw één cent kost.

Een ander voordeel is dat je als leveradres Het adres van Het dierenthuisje (Rendersvensedijk 4, 2440 Geel) kan ingeven zodat je er verder niets voor hoeft te doen!

 Gourmet Gold smeltende kern 

of deze lusten ze ook graag: Gourmet Gold pastei

Alvast een dikke, dankbare knuffel van alle spinnende bewonertjes!