Resultaat van de noodoproep van twee dagen geleden

Met trots kunnen we melden dat alvast drie van de vier lieverds, die achterbleven na het overlijden van hun vrouwtje, een thuis vonden bij lieve dierenvrienden. Enkel Wiss is nog niet geholpen. Zij is het hele lieve poesje van 12 jaar dat nog actief is voor haar leeftijd.

Al even dringend zoeken we nog steeds een thuis voor de lieverds Tom & Minoes waarvan we helaas eerst verkeerde leeftijden doorkregen die hen kansen hebben ontnomen.  Het gaat om mama en zoon, respectievelijk 10 jaar en 6à7 jaar. Zo’n lieverds die nu al meer dan twee maanden wachten op een thuis.

Ook het duo Molleke en Troesje zijn zo’n schatten!

Om nog maar te zwijgen over de verschillende lieverds rond het half jaar tot twee jaar die hunkeren naar meer aandacht…

En dan nog een nieuwkomertje: superlief katertje Phillibert, elf jaar. Erg onderkomen van straat geplukt in juni en nu via een collega opvang naar ons gebracht. Helaas leucose vastgesteld hoewel hij niet ziek is.  Wie biedt hem die kans op een warme thuis na zijn trieste avontuur? Hij kan op een appartement leven!

SAMEN kunnen we zoveel meer bereiken! Deel aub deze lieverds mee via jouw contacten zodat ze optimale kansen hebben om die grote dierenvrienden te vinden waar ze zorgeloos van hun leventje mogen genieten!