Wisje blijft nog als enige over!

UPDATE; Ook Wisje mocht naar haar nieuwe thuis vertrekken! Bedankt aan iedereen die haar oproep heeft gedeeld en zo heeft gezorgd dat ook Wisje een nieuwe start heeft gekregen!

————————————————————————————————————————–

Een week geleden plaatsten we een dringende oproep met de vraag om opvang voor vier seniorpoezen die er van dag op dag alleen kwamen voor te staan nadat hun vrouwtje overleden is. Dankzij jullie hulp vonden reeds 3 van de 4 lieverds, namelijk Simba, Noah en Lady, een nieuwe thuis.

Maar Wisje blijft echter nog alleen achter. We zijn dus zeer dringend op zoek naar adoptanten of een pleeggezin voor deze lieverd.

Wisje, een zwarte kattin is 12 jaar, een lieve poes. Is qua grootte de kleinste van de 4 en maar half volgroeid eigenlijk. Zij is nog super speels, heeft zotte kuren en eist heel graag je aandacht op. Komt graag flodderen. Zij gaat wel buiten de tuinomheining. Zij kan best als enige kat vertroeteld worden. Wisje werd opgevolgd door een dierenartsenpraktijk die ook het medische dossier bezorgt.

Voor eventuele kennismaking met Wisje stuur een mail naar petra@hetdierenthuisje.be met wat uitleg over uw thuissituatie. Vermeld aub tevens uw telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

DEEL DIT BERICHT AUB! WE HEBBEN IEDERS HULP NODIG. OOK TIJDELIJKE OPVANG TOT EIND OKTOBER IS AL EEN GROTE HULP!