Dit is wat wij met 1€/maand kunnen! Kan jij 12€ per jaar missen?

Nog nooit eerder waren de kosten zo hoog om elk bewonertje van alle noden te voorzien. Mensen denken vaak dat voeding de grootste kost is maar bij ons zijn het de dierenartskosten die het hoogst liggen. We hebben nu eenmaal heel wat diertjes inwonen met medische problemen.
Sowieso bedraagt de maandelijkse dierenartsfactuur tussen de 2.500 en 3.000 euro op voorwaarde dat er niets “bijzonders” bijkomt en laat dat nu heel uitzonderlijk NIET het geval zijn. In de meeste maanden arriveert er wel meer dan één extra zorgenkind. Kijk bijvoorbeeld naar december waarbij we al op tijd van één week het seniorhondje Darsy en het sukkelpoesje Noëlla toekregen.  Een extra uitgave van 1.000€ en daar houdt het niet mee op want dat waren enkel de eerste zorgen en onderzoeken.
We vinden het altijd vervelend om te moeten vragen om financiële steun naast de morele support die we van onze volgers sowieso al krijgen maar we hopen dat je begrijpt dat we geen keuze hebben…
en toch ligt de oplossing te grijpen! Die oplossing heet “TEAMING” en houdt in dat je 1€ per maand stort. Niet meer en niet minder!
Ondertussen bestaat “TEAMING.NET” al sinds 2012 en zijn reeds honderden goede doelen aangesloten.  Elke euro gaat werkelijk naar het doel dat je kiest zonder ook maar één cent ervan achter te houden. De organisatie werkt heel transparant: je kan alles opvolgen en zelf zien hoeveel mensen jou al voorgingen. Het dierenthuisje heeft momenteel 201 “teamers” wat betekent een maandelijks bedrag van 201€ waarmee kan gewerkt worden.
Momenteel hebben we meer dan 15.000 volgers op Facebook. Stel je voor dat iedereen 1€/maand zou storten via Teaming dan zouden we zelfs elders een tweede dierenthuisje kunnen opstarten en nog veel meer kansarme dieren kunnen helpen!
Wie kan er niet 1€/maand missen??? = 12€/jaar???
Waarom nu die 1€ storten via Teaming.net? Wel, heel simpel! Als je 1€ stort op de rekening van Het dierenthuisje dan is dat voor elke euro één verrichting in de boekhouding wat veel tijd vergt en wanneer de boekhouding moet afgesloten worden door de boekhoudster (wat helaas onvermijdelijk is voor een vzw) kost dat geld. Zo blijft van 1€ nog ongeveer 0,70€ over.
Als je nu die 1€ via Teaming.net stort dan ontvangt Het dierenthuisje één keer per maand het totale bedrag op de rekening, momenteel dus 201€ dankzij de 201 mensen die zich reeds registreerden.
We beseffen dat mensen erg twijfelachtig staan om het bankrekeningnummer in te geven omwille van phishing maar we zouden het niet zo wijd verspreiden als het niet veilig zou zijn. Kijk zelf maar hoeveel mensen je al voor gingen en allen met heel positieve ervaringen.
Teaming.net is een Engelstalige site omdat het wereldwijd werkt. Daarom geven we verderop voor de gemakkelijkheid aan de hand van schermafbeeldingen de uitleg weer zodat je jezelf heel eenvoudig kan registreren.
Het kost je 10 minuten aan tijd en 12€/jaar met als resultaat dat Het dierenthuisje maandelijks alle medische kosten en voedingskosten kan verzekeren en kan groeien in haar streven om meer kansarme dieren te helpen. Samen sterk!
Mogen wij en vooral de kansarme diertjes aub op jouw goede daad rekenen voor 2024? Stel het niet uit en registreer meteen!

Na het volgen van deze link, kom je op dit scherm:

Klik onderaan op “Join this group”

Op het volgende scherm geef je al je gegevens in en selecteer je vervolgens op “Sign up”:

Ga dan naar je email en open de mail die je ontvangen hebt van Teaming

 

Selecteer hier “Confirm your email by clicking here”

Je komt nu op het laatste scherm waar je je bankgegevens ingeeft:

en als laatste stap selecteer je onderaan “Join the Group”

Een scherm verschijnt met de vraag om via Facebook of Twitter meer leden te werven.  GEWOON DOEN! Zo verspreid je dit prachtige initiatief.

Tevens ontvang je nu nog een email dat je vanaf nu Teamer voor het Dierenthuisje bent. DANK U!!!!!!!!