Billy en Ozzy

Billy en Ozzy zijn twee lieverds van konijntjes. Het is een olijk duo (mannetje en vrouwtje maar wel gesteriliseerd) dat onafscheidelijk is. Ze zijn geboren in de lente van 2021.

Deze twee knagertjes moesten een nieuwe thuis vinden omdat er voor hen te weinig ruimte was én te weinig tijd voor de nodige zorgen.  Vooral Ozzy, het vrouwtje was redelijk depressief als ze toekwam maar daar brachten we heel gauw verandering in. Ondertussen zijn het twee vrolijke huppelaars die nu hopelijk een vaste thuis mogen krijgen waar ze konijn mogen zijn.

Wie interesse heeft om konijntjes te adopteren, mag ons mailen info@hetdierenthuisje.be met meer info over de manier waarop ze gehuisvest zullen worden (binnen/buiten) en foto’s van het verblijf. Vergeet zeker ook niet om een telefoonnummer te vermelden.