DRINGEND RECHTSTREEKSE PLAATSING GEZOCHT VOOR ENKELE SENIOREN

Een groep van 10 seniorpoezen moet een nieuwe thuis vinden na de dood van de echtgenoot van de eigenares en de nakende verhuis naar een appartement. Om hen zoveel mogelijk te sparen van onnodige stress proberen we hen rechtstreeks te herplaatsen zodat ze van bij hun huidige, gekende thuis rechtstreeks kunnen verhuizen naar hun nieuwe, liefdevolle thuis waar ze verder kunnen genieten.
Bij interesse stuur je een mailtje aan petra@hetdierenthuisje.be waarna we jou in contact brengen met hun huidige vrouwtje. Vergeet aub niet om wat informatie te vermelden over jouw leef- en woonsituatie alsook verwachtingen. Ook jouw telefoonnummer aub vermelden.
DIT IS WAT DE EIGENARES OVER DE EERSTE 5 POEZEN VERTELT
HAPPY :
Happy (gecastreerde kater) ca 13 jaar, heeft zijn naam niet gestolen. Hij is hier aangekomen uit het niets. Hij is ook best lief, maar vraagt wat tijd aan vreemde mensen om te wennen. Het is niet echt een fletser, maar geniet wel van de positieve kanten van mensen als hij er zin in heeft.
TREES :
Trees (gester.kattin), ca 13 jaar. Zij gaat graag buiten maar ze wil vooral aandacht. Ze heeft wel karakter: als het haar niet aanstaat kan ze ook wel eens krabben. Ze mauwt tot ze aandacht krijgt.
JUNIOR :
Junior (gester. kattin), ca 12 jaar. Zij is heel graag buiten. ze is dikke vriendjes met Jerom. Ze zijn echt verliefd op mekaar en knuffelen veel. Junior is naar mensen wat afstandelijker maar toch komt ze graag mee in de zetel liggen. Waar Jerom is, zie je Junior. Op de foto zie je Junior en Jerom samen in de zetel liggen in een innige omhelzing.
JEROM :
Jerom (gecastr.kater), 14 jaar. Het is echt een lieve schat. Hij was al hier toen de kittens van de buren geboren zijn. Hij heeft ze allemaal mee groot gebracht. Ik noem hem ook de opa van allemaal… hij heeft echt voor ze gezorgd. Ondertussen is hij doof , ik denk ook wat dementerend , hij komt elke dag op mijn schoot zitten. Hij heeft heel veel liefde nodig. Hij heeft ook een vriendin, junior, ook een van de kittens. Ze liggen dikwijls samen in de zetel of liggen buiten samen op de tafel, hoofd tegen hoofd , echt mooi om te zien ☺️
SARA :
Sara (gesteriliseerde kattin) ca 15 jaar. Ze is geboren met een achterpoot waar de teentjes niet helemaal volgroeid waren. Daar heeft ze nooit last van gehad. Ze loopt ondertussen wel wat moeilijker, is vrij dik en heeft problemen om haar vacht verzorgen. Ik borstel haar vaak en dat vindt ze heerlijk. Ze is een echte schootpoes: heel lief. Ze vertoeft ook altijd binnen. Zij is ook heel sociaal met vreemde mensen.