Yess !! Wat een fantastische update kregen we over Bonnie.

Bonnie het jonge getraumatiseerde kattinnetje dat na lang wachten eindelijk mocht verhuizen. We zochten en vonden een rustige thuis waar ze als enige poes verwend zou worden en waar ze in alle rust de stress van zich af kon werpen, waar ze op hààr tempo terug het vertrouwen kan vinden en de nodige aandacht krijgt. Een warme thuis waar er begrip was voor haar onzekerheid, haar gegrommel en haar zachte mepjes, iets waar veel geïnteresseerden op af knapten.

Maar kijk, hoe een liefdevolle thuis een wereld van verschil kan maken voor een dier met een rugzakje. Hoeveel vreugde en voldoening het brengt voor dier als adoptant als je een getraumatiseerd dier die 2e kans gunt, dat vertelt Nele. We kregen deze hartverwarmende update:

“Bijna 1 week na de adoptie doet Bonnie het echt super goed! Vanaf zondagnamiddag merkte ik al dat haar angst begon af te nemen : ze kwam al naast mij in de zetel liggen en sliep de hele namiddag om van de stress van de verhuis te bekomen. In het begin schrok ze ook nog vaak van geluiden van buiten of van mijn buren op de gang, maar ook daar lijkt ze geen last meer van te hebben. Ze komt vaak kopjes geven en ze maakte van de living al helemaal haar eigendom. Zodra ze hoort dat ik thuiskom, komt ze meteen afgelopen en ze volgt mij achterna doorheen mijn appartement.

Ik denk dus dat ze echt haar eigen plekje heeft gevonden. Heel veel groetjes, Nele & Bonnie.”

Wel, dàt denken wij ook Nele. Bedankt Nele voor het geven van die tweede kans aan Bonnie. Jouw liefde en toewijding heeft haar leven voor altijd veranderd.