Computerhulp, klussers én groene vingers gezocht!

We zijn bedolven onder het werk en hebben, naast de hulp voor de directe verzorging van de dieren, dringend nood aan hulp om al het overige ook in goede banen te leiden.

Er is nood aan mensen met verstand van:

  • ICT: we zijn ervan overtuigd dat er vele zaken kunnen vereenvoudigd worden mits een klare kijk op de zaak. Wij zijn geen kenners, hebben helaas niet de tijd om daarin te verdiepen, spreken “gewone” taal en kunnen een professionele IT-er niet betalen. Welke dierenvriend met kennis van administratieve vereenvoudiging / IT-mogelijkheden én tijd wil ons hierbij helpen?
  • Klussers: zovele herstelwerkjes zoals het bouwen van nieuwe schuilhuisjes, vervangen van chalet, enz…  Teveel om door de huidige klushelpers gedaan te krijgen. Wie is handig en wil zijn/haar kennis en energie inzetten?
  • Groene vingers: Zoveel werk in de tuin en veel te weinig tijd… Gras maaien, hagen snoeien, onkruid wieden, helpen in de moestuin… allemaal superfijne taken voor wie houdt van werken in de natuur. En toch lijkt het niet evident om hiervoor vrijwillige hulp te vinden of ben jij de dierenvriend die wat tijd positief wil inzetten?

Wil en kan je helpen? Stuur dan aub snel een mailtje aan info@hetdierenthuisje en vermeld aub ook jouw telefoonnummer. We zullen jouw hulp met open armen én pootjes verwelkomen.