Ano & Adrie

Ano en Adrie krijgen bij hun nieuwe gezin alle rust en tijd die ze nodig hebben om verder open te bloeien; de volgende grote stap in hun leven.

============================

Ano en Adrie zijn twee broertjes, geboren ca 01/11/2022.  Ze werden van straat geplukt nadat helaas één nestgenootje overleden was door de koude. Deze sukkels werden dus in de winter geboren wat te wijten is aan het zachte weer in de herfst. Gelukkig zijn deze twee gezond en wel.  Ze doen geen vlieg kwaad maar zijn wel erg onder de indruk.  Wie hen wil adopteren moet beseffen dat ze nog tijd en geduld moeten krijgen én met de nodige kennis moeten begeleid worden zodat ze hun angst voor mensen overwinnen.

Op amper een week tijd kunnen we hen aaien en pakken maar dat vertrouwen hebben we moeten verdienen door erg zacht en geduldig met hen om te gaan. Het fijne is wel dat ze niet bijten of krabben.  Dit zijn dus poesjes voor wie verstand heeft van katten, er tijd voor heeft én er begrip voor kan opbrengen. Bovendien moeten ze in een rustige omgeving opgroeien zonder kleine kinderen. Met soortgenoten hebben ze absoluut geen probleem.

Het spreekt voor zich dat Ano en Adrie enkel samen geadopteerd kunnen worden.