Kwispel

Kwispel heeft zijn gouden mandje gekregen waar hij samen met twee soortgenootjes kan genieten van knuffels maar evengoed de “puber” mag uithangen.


Kwispel is een gecastreerde reu, geboren 21/4/2015.  Hij werd afgestaan omwille van tijdsgebrek door wijziging in de familiale situatie.

Hij verblijft nu bij een pleeggezin met kennis van zaken.  Kwispel mag dan wel bijna 8 jaar zijn, hij is nog heel vinnig en vrolijk. Met soortgenoten of poezen heeft hij geen probleem. Momenteel leeft hij met soortgenoten en een poes samen wat perfect verloopt.  Kwispel kwam toe met een oorbacterie die momenteel behandeld wordt. Door vroegere oorproblemen is hij doof maar dat is absoluut geen bezwaar.  Hij heeft leren afgaan op gebaren. Verder had hij huidschilfers waarvoor hij twee maal per week gewassen moet worden met een shampoo maar ook dat laat hij zonder problemen doen.

Bij Interesse om Kwispel een warme thuis te geven, stuur aub een mailtje aan info@hetdierenthuisje.be met wat uitleg over jouw woon- en werksituatie alsook jouw verwachtingen. Vergeet je telefoonnummer niet te vermelden aub.