Pablo

Hij besefte het bij vertrek nog niet maar Pablo mag zich gelukkig prijzen. Hij verhuisde naar een gezinnetje waar reeds twee sociale soortgenootjes hem opwachten en waar ze alle begrip hebben voor zijn situatie.

=====================================================

Pablo is een gecastreerde kater, geboren 09/2021. Deze lieverd vraagt wat tijd en begrip. Hij is een zachtaardige jongen en zal geen vlieg kwaad doen maar door zijn verleden heeft hij tijd nodig alvorens hij zijn nieuwe omgeving en mensen durft te vertrouwen. Toch kan een rustige, huiselijke omgeving snel wonderen doen maar we zijn liever voorzichtig in onze “beloftes”.  Buiten het feit dat we weten dat hij achtergelaten werd en zo als zwerver op straat belandde, weten we niet veel over zijn verleden.

Hij kan zeker met soortgenoten samen leven want hij is zelf heel sociaal. Gezien hij eerder onderdanig is van karakter is hij niet opgewassen tegen dominante soortgenoten.

Dit is een ideale poes voor rustige mensen die geduld hebben. Liefst zonder al teveel drukte van kleine kinderen of drukke hondjes.