Adrie

Bij ons sinds 4 maart 2015. Adrie kwam samen met haar lotgenootjes Bassie en Pippo bij ons toe op jonge leeftijd. Ze werden weg gevangen op een zwerfplek omdat ze er “ongewenst” waren. Bassie was de sociaalste en kreeg al gauw een thuis samen met Adrie die inmiddels al wat vertrouwen had gekregen. De adoptant wist echter dat ze nog een lange weg te gaan had maar beweerde daar kennis van te hebben. In het begin vernamen we nog wat nieuws maar daarna stopte alle informatie naar ons toe wat meestal een goed teken is.

Doch een maand later kregen we Adrie doodziek terug. Ze was “nog steeds niet handelbaar” aldus de adoptant en het geduld was nu toch wel op…

Het was niet makkelijk om Adrie door haar ziekte te krijgen gezien ze zo angstig was en heel onwennig uiteraard in weer een andere omgeving. Gelukkig herkende ze vrij snel Pippo en nestelde ze zich bij hem.

Adrie en Pippo waren onafscheidelijk maar helaas kwam abrupt een einde aan die vriendschap toen Pippo totaal onverwacht stierf in de nacht van 24 op 25 april ’16.

Gelukkig bleef ze wel eten en kan ze ook goed overweg met de andere soortgenoten maar zo close als ze met Pippo was, is ze met geen van de anderen. Dat kan natuurlijk nog komen en we hopen ook dat ze terug wat open bloeit na dit verlies.