Pippo

Pippo kwam toe op 4 maart 2015 samen met zusjes Adrie en Bassie; ze waren toen nog niet volgroeid.  In het begin leek Pippo chronisch verkouden te zijn maar we kregen het toch onder controle en ondertussen had hij al ruim 10 maanden geen last meer van gezondheidsproblemen. Hij genoot en speelde erop los met Adrie. Bassie werd kort na haar aankomst geadopteerd. Ze waren erg gesteld op mekaar en Adrie sliep vaak bovenop Pippo wat hij blijkbaar ook zalig vond.

Beide poesjes waren terug getrokken voor mensen hoewel Pippo al geruime tijd wat meer toenadering begon te zoeken. Aaien lukte echter nog niet.

Op zondag 24 april ’16 merkten we op dat Pippo wat ineengedoken in de tuin zat maar toen we voorzichtig naar hem toe stapten, liep hij direct weg en leek alles ok. De volgende ochtend echter lag Pippo dood in de Snoezel waar hij meestal en het liefst verbleef.

Er was geen enkele aanwijzing te vinden van ziekte. De dierenarts vermoedt dan ook dat het gaat om een infarct dat hem fataal is geworden. We hopen dat Adrie het verlies van haar broertje teboven zal komen. Het is duidelijk dat ze hem mist maar gelukkig blijft ze wel eten.

Triest dat Pippo niet ouder is geworden als anderhalf jaar…