Ana

Met veel verdriet hebben we Ana moeten laten rusten.  Na heel wat dipjes was het deze keer fataal.  Sinds enkele maanden gebeurde het geregeld dat haar allergische aandoening de kop opstak en resulteerde in volledig ontstoken mondje en lippen. Telkens konden we haar mits de gepaste medicatie er bovenop helpen maar dit keer werkte onze trukendoos niet meer.  Net nu ze een jaar bij ons was; ze was amper twee jaar oud. Ana was zo’n lieverd voor wie het leven niet meezat, hoewel we dankbaar moeten zijn voor het mooie jaar dat we haar nog hebben kunnen schenken. We zullen deze lieve hartendief voor altijd in ons hart meedragen. Ze was geliefd door iedereen die haar gekend heeft.  Ze kon de gekste sprongen maken en was ó zo lief naar soortgenoten.

We zijn er zeker van dat ze nu leven én liefde brengt in de sterrenhemel!

===================================================

Ana kwam bij ons toe in april 2021. De mensen die haar binnen brachten hadden haar overgenomen van de eigenlijk eigenaars. Ze hadden echter ondervonden dat Ana geen al te beste gezondheid had en dat ze niet naar behoren voor haar konden zorgen. Zo kwam Ana hier terecht. Ze is geboren op 5 april 2020, aldus haar papieren.

Vanaf haar aankomst was ze een lieverd die veel knuffels vraagt én geeft. Haar gezondheid is inderdaad geen hoogvlieger wat ondermeer resulteert in chronische verkoudheden. Om te voorkomen dat ze opnieuw afgedankt zou worden, hebben we haar als vaste bewoner opgenomen. Toch sluiten we de kans niet uit dat ze ooit een thuis kan krijgen als we voor haar de ideale adoptant over de vloer zouden krijgen die haar in goede en kwade dagen wil trouw blijven.

Anderzijds is Ana niet de poes die echt hoopt op een eigen thuis als we haar zo zien genieten. Ze krijgt van alle vrijwilligers en bezoekers een aai want ze loopt gewoonweg voor de voeten. Haar heb je altijd wel gezien als je hier een voet binnen zet. We kunnen dus gerust besluiten dat Ana hier happy is.