Bahati

Wat een supermooi nieuws: Bahati gaat voortaan door het leven bij zijn nieuwe, toegewijde vrouwtje onder de naam “Lucky”.  Zij zal de wonde verder verzorgen en hem overladen met knuffels.

Eindelijk een zorgeloos leventje voor deze lieverd!

======================================================

Bahati werd slachtoffer van de een of andere sadist die een strop plaatste. De arme lieverd stapte prompt via een kattenluik binnen bij de mensen die hem direct naar een dierenarts van wacht brachten. Gelukkig was hij de juiste woonst binnen gegaan!

De dierenarts moest erg diep snijden om de strop uit de nek te verwijderen want die zat zodanig diep in zijn velletje geboord.  Gelukkig heeft hij het overleefd en is hij nu aan het recupereren. Wat bezielt mensen om zo’n lieve kater dit aan te doen!?

We hebben hem Bahati gedoopt wat Swahili is voor “geluk”. We vonden dat wel toepasselijk voor hem want het staat vast dat hij héél veel geluk heeft gehad. De meeste sukkels die ten prooi vallen aan zo’n strop komen er niet levend uit.

Dat hij eerder ook geen goede thuis had, staat vast want de jongen was noch gechipt, noch gecastreerd. Ook dat is inmiddels allemaal in orde dus nu is het enkel nog de wonde in de nek die moet helen.

En hopelijk mag hij snel een liefdevolle thuis krijgen want daar gaat hij echt van genieten! Ondanks al hetgeen hij heeft meegemaakt, is hij een lieve, aanhankelijke jongen. Hij wordt geschat op maximum vijf jaar.

Wie Bahati wil adopteren mag erop rekenen dat wij nog zorgen voor de wondverzorging.