Balou

We moesten helaas Balou ziek melden zodat hij niet kon verhuizen naar een adoptant. Ondertussen werden de nodige tests gedaan en nu blijkt dat Balou Fiv (kattenaids)positief is.  Natuurlijk betekent dat niet dat deze lieverd geen enorme schat is die sociaal is met alles en iedereen én dat betekent ook niet dat Balou niet oud kan worden. Hij is wel wat meer zorgenkindje als een andere poes maar hij geeft dan ook graag héél veel liefde in de plaats.

Momenteel is het enige probleem dat hij hier en daar wondjes heeft op zijn voetzooltjes waardoor hij pijnlijk loopt. We proberen dit onder controle te krijgen. Balou mag bij ons opgroeien en oud worden maar hij is zo’n aanhankelijke aandachtvrager en schootligger dat we hem toch wel heel graag een eigen thuisje zouden gunnen. Uiteraard blijven we met raad en daad klaar staan, mocht hij die kans krijgen.

====================================================================

Balou is een gecastreerd katertje, geboren in mei 2020. Een lieve jongen die graag knuffelt maar ook graag speelt met zijn soortgenootjes. Hij is best actief en heeft dus ruimte nodig.  Het liefst zou hij vertrekken met één van zijn vriendjes: Centa, Anais of Alana.