Baps

Baps heeft dan toch een thuis gekregen en dat na 1,5 jaar. Ze zal wat tijd nodig hebben om haar draai te vinden op de nieuwe plek maar er wachtte haar bij aankomst alleszins een vriendje wat voor haar erg belangrijk is gezien haar hele sociale karakter naar soortgenoten toe. We wachten in spanning de eerste positieve berichten af.

======================================

Baps is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 15/05/2015. Lief en sociaal poesje dat nood heeft aan soortelijk gezelschap. Ze is opgegroeid met honden en soortgenoten. Let wel: Babs is zeer sociaal naar de mensen die ze kent maar terughoudend voor vreemde mensen. Je moet haar dus de tijd gunnen om vertrouwen te krijgen. Ze is geen kinderen gewend en houdt ook niet van drukte. De voorkeur gaat dan ook naar een rustig gezin zonder al te jonge kinderen.

Baps is absoluut geen poes om als enige te houden en heeft veel nood aan speelkameraden. Ze is niet dominant maar ook niet onderdanig. Ze speelt erop los en sprint de bomen in en uit; een tuin is een noodzaak. Gezien ze geen verkeer kent, is een baan met doorgaand verkeer voor haar geen veilige omgeving. 

Uiteraard kunnen we een partner voor Baps voorstellen uit de groep; ze heeft hier vriendjes met hopen.