Bébé

Bébé hoefde gelukkig niet lang te wachten op zijn definitieve thuis! De lieverd wist zijn verzorgers direct voor zich te winnen. Zo kreeg hij de ideale thuis waar hij kan rekenen op gezelschap, een portie vrijheid en rust.

====================================

Bébé is een gecastreerd katertje, geboren in februari 2020. Een lieverd die werd afgestaan omdat hij te eenzaam was nu de eigenaars terug uit werken gaan. Bébé is als enige kitten van 8 weekjes “geschonken” en heeft dus het gezelschap en opgroeien met soortgenootjes moeten missen. Hij is dus afstandelijk t.o.v. andere poezen maar anderzijds is hij ook wel nieuwsgierig. We zagen hem hier op een paar dagen al aardig veranderen en we denken dat hij het gezelschap van een soortgenoot wel zou appreciëren op voorwaarde dat de andere zich niet te dominant opstelt.

Bébé leefde binnen maar daar nam hij geen genoegen mee wat logisch is: geen speelkameraad, dagen alleen moeten doorbrengen,… en dan met zo’n energie te over gezien zijn leeftijd. Je zou van minder gefrustreerd worden. hij zoekt dus een thuis waar hij na verloop van tijd buiten kan, al dan niet met een soortgenoot maar zeker met de aandacht/knuffels van mensen.