Belli

08/06/2023: Vandaag is het de verjaardag van Belli. Hij wordt één jaar! Zo jong, zo mooi en toch een vaste bewoner. Reden: hij duldt mensen omdat ze goed blikjes kunnen openen… maar verder liever niet teveel contact. Toch slaapt hij meestal binnen en daar geniet hij dan ook van maar hij blijft nog steeds afstand nemen van eender wie die in zijn buurt komt. Toch hebben we Belli vanaf de leeftijd van een drie weekjes bij ons en hebben we ons uiterste best gedaan om hem te socialiseren. Bij sommigen lukt het echt niet. Belli was nochtans begeerd bij kandidaat adoptanten, helaas enkel omwille van zijn muisgrijze kleur. Belli’s geluk is dat we genoeg ervaring hebben opgelopen in al die jaren om te weten dat de liefde om het uiterlijk niet blijft duren en vooral ook dat Belli er niet gelukkiger van zou geworden zijn.

De jonge kater geniet hier van de leuze “alles kan en mag maar niets moet” én hij maakt er duchtig gebruik van ook.  Hij mag dan geen knuffelaar zijn, hij verdient zeker de steun van een meter/peter. Wil je hem steunen en zo verder gelukkig zien opgroeien? Mail dan aan aline@hetdierenthuisje.be.

Een meter/peter die hem steunt in zijn onbezorgd leventje… als dat geen mooie verjaardagsgeschenk is!?

===========================================================

Belli is een gecastreerd katertje, geboren 08/06/’22 dat al op jonge leeftijd toekwam.  Hij werd gevonden en vermoedelijk gedumpt. Eerder werd hij door de vrijwilligster die hem ving “Belhamel” gedoopt omdat hij haar in de vinger had gebeten. We vonden echter dat hij die naam ten onrechte kreeg en hij gaat dus nu als Belli door het leven. Een mooi poesje, tja… maar niet echt menslievend en daar zal de eerste eigenaar zich aan mispakt hebben.  Hij heeft niet alleen begrip nodig van zijn verzorgers voor zijn angstige houding, maar ook soortgenootjes én ruimte. Er kwamen vele reacties om hem te adopteren maar helaas nooit van de geschikte thuis. Ofwel viel men op zijn muisgrijze vacht of waren het mensen die op een appartement leven en daar zou Belli de muren opgaan… letterlijk!

Hij is het enige kitten dat “blijft hangen” na de zomer van 2022 en hier rustig verder mag opgroeien en ontplooien.  Dankzij leeftijdsgenootje Ollie amuseert hij zich aardig en hopen we dat hij ons zo wat meer gaat vertrouwen. Wie weet kan hij dan op volwassenere leeftijd wel die ideale thuis vinden.