Bertje (&Jef)

Yes! Bertje en Jefke mogen samen blijven! Ze verhuizen samen binnen enkele dagen naar hun nieuwe thuis waar hun onbezorgde leventje van voorheen verder kan gaan.

==================================================

Ondertussen zijn  Jef en Bert helemaal open gebloeid en nu blijken ze mekaar toch terug op te zoeken. Kunnen we dit duo nu nog scheiden??? Kijk nu zelf… heeft iemand de nodige empathie om hen samen die knusse thuis te gunnen aub?

Bertje is een gecastreerde kater, geboren in juni 2012. Hij kwam samen toe met Jef nadat hun vrouwtje overleden was.  Ze waren erg onder de indruk want ze hadden een liefdevolle thuis gekend. Gelukkig zijn ze ondertussen hier tot rust gekomen en genieten ze van alle aandacht die ze krijgen. Maar het is de hoogste tijd dat ze een thuis vinden waar ze hun onbezorgde leventje van voorheen kunnen verder zetten.

Bertje hoeft niet perse met Jef samen geadopteerd te worden. Hij kan ook als enige poes in een gezin gelukkig zijn mits hij voldoende gezelschap van mensen heeft. Hij is een vinnige poes die ook nog graag speelt. Hij mist één oogje en hij heeft O-beentjes maar dat maakt hem alleen maar aandoenlijker.

Bij hun vorige thuis konden ze ook buiten dus dat zijn ze gewend en daar houdt Bertje ook van. Hij is echter geen vrijbuiter die ver weg zou gaan. Menselijke aandacht is belangrijk!