Bobbie

Vandaag werd een heuglijke dag want Bobbie kreeg een thuis!! Hij werd door alle aanwezige vrijwilligers stevig geknuffeld voor zijn vertrek want we gaan die lieverd wel missen maar dat mag zijn geluk zeker niet in de weg staan.

De mensen die hem vrijdag naar de tandarts reden, besloten hem in hun gezin op te nemen. Een mooiere Kerst had Bobbie zich niet kunnen toewensen.

========================================

Update 09/12:

Na de tandoperatie die de dierenarts zo goed mogelijk heeft uitgevoerd, blijft één probleem opduiken: er was één tand zodanig rot dat er een gat ontstaan is naar de neusholte. Die opening was te groot om door onze dierenarts gedicht te worden. Ondertussen krijgt Bobbie daar steeds meer last van wat resulteert in veelvuldig schudden met zijn hoofdje. Hij wordt er erg onrustig van dus informeerden we bij de specialist – tandarts of zij Bobbie kan helpen. Op basis van de RX en het verslag dat onze dierenarts uitwisselde denkt tandartse Leen Veraert het wel te kunnen dichten. We geven het alleszins de kans!

Bobbie wordt vrijdag, 14/12 verwacht bij de tandarts, Leen Veraert, te Duffel om 15u.  Ten laatste rond 17u zal hij terug naar huis mogen. Wie is bereid om Bobbie hierbij te helpen aub en hem te rijden? Hij zal je ongetwijfeld dankbaar zijn!!

==========================================

update 21/11/2018:

Bobbie werd gisteren geopereerd aan zijn tandjes. De dierenarts wist niet wat ze zag: een waar kerkhof! Aan één zijde was het kaaksbeen al over ten gevolge van de ontsteking. Aan de andere kant gaat het om nog een millimetertje. Ook aan die kant zat een zwaar ontstoken tand die het kaaksbeen al aardig had aangeknaagd. Alle ontstoken tanden zijn nu verwijderd maar de ingreep was zodanig zwaar dat de castratie er niet meer bij kon. Op zich geen probleem want Bobbie werd nu chemisch gecastreerd wat zeker op zijn leeftijd even goed werkt.

Het belangrijkste, de tandjes, is dus gebeurd. Nu maar hopen dat deze kranige lieverd nog een warme thuis mag krijgen! Helaas is hij niet happy hier; hij vindt geen rust want Bono accepteert hem niet. Bovendien was Bobbie een leventje gewend bij een oudere dame die hem verwende met aandacht. Helaas niet met medische zorgen.

Bobbie maakt graag lange wandelingen. Hij geniet er zo van! Kan de adoptant geen lange wandelingen aan is dat geen probleem als hij dan op een andere manier aandacht krijgt.

Deel dit bericht aub mee zodat hij een kans maakt!

=====================================================

Bobbie is een senior, kruising Maltezer. Hij is geboren in januari 2004 wat hem dus 14 jaar maakt. Aan zijn levensvreugde en enthousiasme zou je hem die leeftijd niet geven. Medisch gaat het ook nog goed behalve dan dat hij een aantal gezwelletjes heeft die hem ontsieren. Typische ouderdomsverschijnselen die niet meer weg te halen zijn maar die hem mogelijk ook helemaal niet hinderen.

Volgens de bejaarde eigenares zou Bobbie gecastreerd zijn, maar dat was dus niet zo. Dit gebeurt op maandag 19/11. Ook zijn tanden zullen dan ineens gereinigd en een deel getrokken worden want daar heeft hij nu wel last van. Zodra dat allemaal in orde is, kan Bobbie verhuizen en we hopen echt voor hem dat dit nog zal gebeuren. Hij is de aandacht gewoon geweest als enig hondje en dat maakt hem hier natuurlijk triest.

Wie alvast kennis wil maken met deze superlieve en trouwe viervoeter kan een mail sturen. Hij gaat ook dolgraag wandelen en krijgt er niet genoeg van. Wie hem dus een wandeling wil gunnen, is ook heel welkom!