Boy

Boyke kreeg het geluk van zijn leven! Hij werd geadopteerd door een liefdevol gezin waar hij naast menselijk gezelschap ook genot heeft van een soortgenoot én een rustige poes. Een nieuw leven begint voor hem!

==================================================

Boy werd vrijdag 7/6 gecastreerd en al zijn tandjes werden getrokken. Ze zaten zodanig los en waren zo rot dat hij nu verder tandloos én pijnvrij door het leven kan. En dat merk je!  Vandaag werd hij dan ook nog geknipt en gewassen. Resultaat: een vinnige Boy die hunkert naar een liefdevolle thuis waar hij veel aandacht mag geven en krijgen.

 

=================================================

Boy is een Maltezer-reutje van elf jaar. Hij was behoorlijk onderkomen toen hij bij de collega’s van Het Blauwe Kruis te Wommelgem werd afgestaan. Sinds maandag 3/6 verblijft Boy bij Het dierenthuisje. Vrijdag 7 juni wordt Boy “opgeknapt”: dan zullen zijn tandjes verzorging krijgen, wordt hij gecastreerd en zal zijn vacht verzorgd worden.
Boy is een speels en vinnig hondje dat houdt van wandelen en aandacht geven en krijgen. Een echte lieverd! Met andere honden en ook met poezen is hij super sociaal. Boy geeft met niemand of niets problemen. Hopelijk krijgt hij nog een verdiende liefdevolle oude dag!