Brenda

Brenda is al hard veranderd sinds we besloten hebben om haar meer vrijheid te geven in de groep. Ze is heel sociaal met de soortgenootjes en dankzij enkele sociale poesjes die ze als voorbeeld neemt, wordt ze nu ook wat toegankelijker voor ons. Aaien is er nog niet bij maar ze is wel nieuwsgierig.  Wie op het terrein met de bolderkar gaat poetsen, kan wel eens het genot hebben van een spelende Brenda:

 

================================================================================================

Brenda is een gesteriliseerd kattinnetje die bij ons toekwam op 19 oktober ’21 en zou geboren zijn rond 04/2020. Via de zwerfkattencampagne van Balen kwam ze, samen met haar dochtertje Bonnie, bij ons toe. Bonie had het geluk om samen met een leeftijdsgenootje snel geadopteerd te worden en zo bleef mama Brenda alleen achter. Brenda stelt het gelukkig ook zonder haar dochter goed, maar ze heeft wel echt ruggensteun nodig van een soortgenoot. Ze is supersociaal met soortgenoten, maar helaas is ze angstig naar mensen toe. Dat vertaalt zich in zichzelf wegsteken, schuilen achter de anderen maar ze durft ook te slaan uit angst.

In eerste instantie hadden we Brenda ter adoptie gezet omdat we ervan overtuigd waren dat ze mits heel wat geduld, liefde, aandacht én een soortgenootje perfect zou kunnen aarden in een huislijke sfeer. Brenda verbleef daarom in de unit, maar we zagen haar helemaal wegkwijnen van de stress en eenzaamheid. Omdat het belang van de diertjes toch voorop staat, hebben we besloten om haar vrij te laten in de poezengroep. Ze geniet nu van haar vrijheid met haar soortgenoten en we zien haar helemaal openbloeien. Uiteraard zou Brenda een lieve meter of peter zeker appreciëren.

Heb jij interesse om meter of peter te worden van dit prachtige wit met grijs tijgertje, stuur dan gerust een berichtje naar aline@hetdierenthuisje.be