Bruce

Bruce kreeg een thuis waar hij omringd wordt door 4 dierenvrienden en een jongere soortgenoot waarmee hij al gauw een klik had.

===========================================================

Bruce is een Labrador, gecastreerde reu, geboren in september 2009. Wegens verhuis naar een appartement werd hij afgestaan. Bruce is een enorme lieverd met een heel groot hart voor alles en iedereen. Ook soortgenoten en poezen zijn z’n dikste vrienden. Zijn gewicht is best onder controle wat vaak anders is met senior Labradors die we toekrijgen. Uiteraard merk je aan zijn pootjes dat hij al ouder is. Vooral zijn achterhand is stram na het liggen maar dankzij voldoende beweging, wat extra ondersteuning met vitaminen voor de botten en een ergonomisch kussen loopt Bruce nog heel vlot rond.  Hij durft zelfs nog door de tuin te rennen van geluk.

Bruce kan best terecht komen bij iemand die hem goed kan verwennen en dus ook veel thuis is. Hij heeft nood aan dagelijkse wandelingen zodat zijn spieren soepel blijven. Daarnaast is een tuin noodzakelijk want Bruce moet geregeld buiten voor een plasje en is gewend om dan aan de deur te gaan staan. Trappen kan hij uiteraard niet doen.