Casper

Casper heeft veel geduld moeten hebben maar het is dan toch zover: het lieve seniorhondje dat inmiddels tot rust gekomen was bij zijn pleeggezin werd uitverkozen om zijn intrek te nemen bij een liefdevol gezin waar hij niet alleen hoeft te zitten.  Hopelijk mah hij nog lang genieten van zijn nieuwe thuis.

=================================================

Casper is een Keeshondje. Gecastreerde reu, geboren in 2009.  Hij werd afgestaan wegens verhuis naar een klein appartement. Bij aankomst was hij erg zenuwachtig.  Ondertussen is hij tot rust gekomen bij het pleeggezin en is hij klaar om de volgende stap te maken naar zijn eigen gezinnetje waar hij zijn oude (maar actieve) dag mag doorbrengen.

Casper speelt nog graag! Wandelen doet hij ook graag maar niet te lang. Hij geeft aan wanneer hij buiten moet om zijn behoefte te doen maar ’s ochtends met hij wel dringend. Het eerst wat je dus ’s ochtends te doen staat, is hem in de tuin laten.

Hij kan met soortgenoten maar hij is dominant als het op aandacht en eten aankomt dus we zouden hem liever als enige hond in een gezin plaatsen. Omdat hij een rustige omgeving nodig heeft om zelf rust te vinden, geven we de voorkeur aan een thuis zonder kleine kindjes.

Casper heeft een tuin nodig!

Om de zes à acht weken moet hij naar de kapper en dat laat hij graag doen.