Celleke

Helaas heeft Celleke niet meer het geluk gekend om een liefdevolle eigen thuis te krijgen. Wel kunnen we er zeker van zijn dat ze hier nog genoten heeft. Ze leefde dan wel op een appartement gedurende die 16 jaar maar hier heeft ze erg genoten van de tuin en het zonnetje op haar ronde buikje.

We vermoeden dat de eigenaar besefte dat Celleke gezondheidsproblemen kreeg en haar daarom heeft afgestaan.  Hij vermeldde immers dat ze oud werd… met andere woorden, het zou geld gaan kosten.

De lieve senior ging op tijd van enkele dagen erg achteruit en er werden nierproblemen vast gesteld wat haar uiteindelijk fataal werd. Als de eigenaar haar geen affectie heeft gegeven dan heeftz e toch nog enkele weken genoten van onze troostende handen en woorden.

==================================

Celleke is een poesje van zestien jaar dat werd afgestaan omdat ze te oud werd en de eigenaar naar eigen zeggen eigenlijk niet goed voor dieren was. Hij gaf haar wel eten, zo klonk het, maar aandacht geven dat lag niet in zijn kunnen…

Celleke is een schat van een senior! Een hele rustige dame die wel graag aandacht krijgt maar het duidelijk niet gewend is geweest. Ze heeft altijd op een appartement geleefd maar hier geniet ze toch wel direct van de tuin. Haar gehoor laat haar in de steek maar zien doet ze nog perfect. Door de ouderdom heeft ze artrose maar daarvoor krijgt ze nu medicatie.

Wie wil deze lieverd nog een liefdevolle oude dag bezorgen!?