Choco

Choco is een prachtige, volwassen kater waarvan de leeftijd geschat werd op een 5 jaar.

Deze sukkelaar werd helemaal op de dool gevonden in de tuin van een kinderdagverblijf. Daar liep hij de hele tijd doelloos tegen het hek aan. Jammergenoeg doen zijn prachtige blauwe kijkers niet wat ze moeten doen, Choco is volledig blind.

Vermoedelijk is Choco door zijn vorige eigenaars ook niet echt goed behandeld geweest of heeft hij daar weinig contact met mensen gehad, want hij is heel schuchter naar mensen toe. Als hij iemand hoort aankomen, kruipt hij het liefst zo ver mogelijk weg in een donker hoekje.

Doordat hij blind is, moet hij in een beschermde omgeving terecht komen wat betekent een leven binnenshuis of een huis met een afgesloten tuin waaruit hij niet kan ontsnappen.
Andere katten worden door Choco getolereerd maar het hoeft niet echt voor hem.

Choco heeft iemand nodig die geduld heeft en hem zo de tijd gunt die hij nodig heeft om rustig aan zijn nieuwe omgeving en mensen te wennen. We verwachten dat hij nog een sociale lieverd kan worden mits veel liefde en geduld.

We brengen je graag met het huidige pleeggezin in contact als je deze duts een kans wil geven op een gelukkige toekomst.