Colette

Colette heeft op de valreep nog een thuis gevonden!

========================================

Colette is een gesteriliseerde kattin, geboren in 2018.

Ze werd een jaar geleden door haar huidige verzorgster uit een erbarmelijke situatie situatie gered. Het noodlot is echter toegeslagen voor zowel Colette als haar vrouwtje. De dame  zit met ernstige gezondheidsproblemen en kan Colette niet langer bieden wat ze nodig heeft. Ze leeft op een appartement en liet de poes geregeld buiten, iets wat ze echt nodig heeft. Door haar gezondheidstoestand kan dit niet meer en dat brengt Colette in stress. De spanning en het verdriet stapelt zich op en dat wordt door de poes geabsorbeerd wat ervoor zorgt dat zowel poes als vrouwtje eronder door gaan. Bovendien wordt de dame op 8 november geopereerd waarna ze lange tijd niet voor zichzelf zal kunnen zorgen.

Colette is geen pakpoes maar wil wel graag aandacht krijgen en geven. Ze ligt graag naast haar verzorger(s) in de zetel maar gaat ook graag buiten wandelen. Door haar verleden heeft ze nood aan een rustige omgeving. Geen geschikte kandidaat voor een gezin met kleine kindjes dus.  Volgens de eigenares kan ze niet omgaan met soortgenoten maar met rustige honden heeft ze geen enkel probleem.

Ze is een poes die duidelijk maakt wat ze al dan niet graag heeft. Omwille van de hoogdringendheid en het gebrek aan ruimte in de opvang trachten we haar te herplaatsen vanop haar huidige thuis. Het zou haar veel stress besparen maar we hebben nog maar een vijftal dagen de tijd.

Wie Colette wil ontmoeten of meer informatie wenst, kan ons mailen waarna we de gegevens van de eigenares bezorgen voor kennismaking.