Dale

Veel te vroeg hebben we Dale moeten afgeven aan een longtumor.  Zijn broertje Chip moesten we nog vroeger afgeven.  Nu is duidelijk dat deze jongens niet beste gezondheid meedroegen helaas.

We troosten ons met de gedacht dat Dale toch nog heel wat jaren heeft kunnen genieten en dat hij nu herenigd is met zijn broertje.

=======================================================

Dale kwam in de zomer van 2012 met zijn broertje Chip bij Het dierenthuisje terecht nadat hun verzorger in de kliniek werd opgenomen. Deze twee lieverds waren erg op mekaar gesteld en we gingen dan ook op zoek naar een goede thuis waar ze samen welkom waren. Ze hadden echter geen geluk; zwart geboren worden heeft vaak weinig voordelen…

Ondertussen waren de speelse jongens na de verhuis naar Geel al goed gewend aan hun ruimere omgeving waar ze nog meer konden stoeien en jongensstreken konden uithalen. Ze trokken ook steeds samen op.

Echter op 22 maart 2014 kwam Dale er plots alleen voor te staan na de onverwachte dood van zijn broertje. Gelukkig had hij nog speelkameraden die hem opvingen en ging zijn leventje hier verder.

We hebben besloten om Dale voorlopig als vaste bewoner te aanzien totdat hij zijn draai eventueel gevonden heeft en toch nog een andere thuis verkiest.

In tussentijd vangen we de leegte voor hem samen met al zijn soortgenootjes zoveel mogelijk op. Wil jij hem steunen dan kan je helpen door zijn peter /meter te worden.