Papa Dollo

We hebben er lang over nagedacht maar vandaag is Dollo dan toch geadopteerd door een gezin waar hij alle aandacht en liefde zal krijgen die hij nodig heeft om gelukkig te zijn. De twee kittens Donni en Dua lijken het verder gelukkig ook goed te doen na het vertrek van hun papa… Nu is het hun beurt om een geschikt thuisje te vinden.

=================================================================

Dollo is een gecastreerde kater, geboren ca 06/2021.  Hoewel hij erg onder de indruk was bij aankomst is hij op enkele dagen al goed open gebloeid en geniet hij van aandacht. Dollo is vast en zeker geen dominante poes maar eerder een rustigere, afwachtende jongen. Hij was een tuin niet gewend maar hij liep over de balkons dus een tuin zal hij zeker appreciëren.

Enkele dagen na zijn aankomst kwamen ook twee angstige kittens toe waar we eigenlijk geen plek meer voor hadden. We konden niet anders dan ze samen zetten in de unit bij Dollo en wat zagen we?! Dollo ontfermde zich op hele korte tijd tot een echte papa  voor dit duo. Hij wast ze, knuffelt en speelt met hen. Meer nog: de twee kleintjes zogen aan zijn buik en hij vindt dat zalig…  Het feit dat Dollo zo’n lieverd is die graag geaaid wordt, heeft de twee -eerst angstige- kittens doen open bloeien naar mensen toe.

De gedachte dat we Dollo alleen zouden plaatsen en dus wegtrekken van zijn twee lieverds is hartverscheurend. Daarom hopen we uit de grond van ons hart dat ze samen een thuis mogen vinden. Het zou zalig zijn voor Dollo én de twee kleintjes Donni en Dua.