Dorien

Dorien verhuisde naar een gezin waar ze nog nooit eerder een poes hebben gehad. Ze zal er verwend worden door vijf mensen en haar kennende zal ze hen wel leren hoe ze met haar moeten omgaan. Ze is zo’n makkelijke poes en zo’n lieverd! dat wordt one big happy family!

===========================================

Dorien is zonder twijfel de meest toegewijde mama die we dit jaren toekregen. Ze werd binnen gebracht met haar vier kittens die toen amper 2 weken oud waren. Een week later kregen we een moederloos nestje toe van vier kittens die een weekje ouder waren dan haar eigen kroost. Zonder enige twijfel aanvaarde ze hen met als gevolg dat ze voor de zware taak stond om maar liefst acht kittens groot te brengen.

Dat deed ze met glans.  Na meer dan 14 weken en na sterilisatie blijkt ze nu toch bereid te zijn om wat afstand te nemen van haar kroost. Hoewel ze nog geregeld in hun omgeving ligt, is het nu toch de hoogste tijd dat Dorien die ideale ongelooflijk zalige thuis mag vinden.  Jawel, we zijn altijd heel secuur in het toewijzen van dieren aan adoptiekandidaten maar voor Dorien gaan we nog een stapje verder.

Alvast even zeggen dat Dorien zeker een tuin nodig heeft én aandacht!

Denk jij die ideale thuis te kunnen bieden? dan mag je ons mailen met info over jouw woon- en leefsituatie, verwachtingen enz… Foto’s zijn altijd welkom.