Drop

23 juni 2021: Dropke is helaas overleden aan een nierblokkage. Gezien zijn jonge leeftijd en zijn triester achtergrond is het vermoeden dat het om een aangeboren nieraandoening ging die hem nu fataal werd.

In tussentijd was hij open gebloeid naar ons toe en genoot hij van aandacht. Weer een beschermelingetje dat gemist wordt in de groep.

================================================

Drop groeide in een  is een grote groep op waar we helaas veel ellende aantroffen.  Het jonge katertje (° ca 07/2018) was nog niet gecastreerd toen we hem vonden op 15/02/2019 in huis kregen.  Hij was ook erg angstig maar na een viertal maanden bleek dat hij eigenlijk best graag aandacht krijgt. Het heeft alleen even geduurd voordat hij het vertrouwen in mensen terug gekregen had én besefte hoe positief mensen ook kunnen zijn.

We merken dat hij naar vreemde mensen terughoudend blijft. Gezien hij zich bovendien perfect gelukkig voelt in de groep én omwille van zijn zwakke gezondheid besloten we om Drop niet te laten adopteren en hem hier te verzekeren van een vaste thuis.