Dutsi

Dutsi heeft haar gouden mandje gevonden waar ze haar oude dag in alle rust en omringd door goede zorgen mag doorbrengen. Niet alleen heeft ze het gezelschap van twee grote dierenvrienden. Een wat jongere, sociale soortgenoot is mee kennis met haar komen maken. Het klikte direct.

================================

Dutsi is een Maltezertje, teefje, geboren op 21/10/2002. De eigenaar wilde Dutsi weg omdat ze te oud werd en ze geld zou gaan kosten. Haar vacht had nood aan wat verzorging waar we dan ook snel werk van maakten.

Dutsi is een schat van een hondje: ze is perfect zindelijk, komt met alles en iedereen overeen, is erg devoot en rustig maar vooral ook zeer trouw. Op amper één dag tijd past ze zich aan aan haar nieuwe omgeving en mensen.

Buiten een kanjer van een oorontsteking waarmee ze toekwam is er niets mis met Dutsi. Daarvoor krijgt ze nu zalf in haar oortje. Verder heeft ze een beetje arthrose op haar achterpootjes maar anderzijds springt ze nog vlot in de zetel.

Dutsi is geen tuin gewend en ging aan de leiband buiten maar we merken wel dat ze een tuin erg apprecieert. Wandelen aan de leiband doet ze perfect.