Felix & Snuitje

Felix en Snuitje mochten samen naar hun nieuwe thuis. Hen wacht een zorgeloos leventje omringd door liefdevolle poezenvrienden.

==========================================

Felix is een gecastreerde kater, geboren 09/2014. Een lieverd die deel uitmaakt van de grote groep die toekwam nadat hun verzorgster op leeftijd opgenomen is in het ziekenhuis door een gecompliceerde beenbreuk. In totaal verzorgde de vrouw zo’n 35 poezen. Felix arriveerde met de tweede groep van 14 poezen van dit adres. Ze werden allemaal binnen in huis gehouden zonder mogelijkheid om buiten te gaan. We vrezen echter dat er een aantal poezen gedwongen werden tot een binnenleven terwijl ze veel liever ook buiten zouden gaan. We zijn dus voorzichtig om te zeggen dat ze binnen kunnen leven.
We kregen gelukkig aardig wat informatie via de dochter die de poezen ook goed gekend heeft. Zo weten we welke poezen best bij elkaar geplaatst worden zonder dat ze weken in de opvang moeten verblijven voordat ze geadopteerd kunnen worden.

Felix is een brave lieverd die snel los komt eens hij wat aandacht krijgt. Voor hem zoeken we een thuis waar hij liefst met een soortgenoot kan leven én zeker ook na verloop van tijd buiten zal kunnen want nu is hier reeds te zien dat hij daarvan geniet. Eén van zijn vriendinnetjes is Snuitje, een gesteriliseerd kattinnetje dat even zachtaardig is als haar vriendje Felix. Ook zij ontdooid snel als ze wat aandacht krijgt.