Ficky

Wauw! Seniorpoesje Ficky kreeg haar gedroomde thuis! Na jaren buiten te moeten leven, vond ze hier alvast haar hemel maar dit had ze nooit durven dromen: een eigen thuis voor haar alleen in een gezin met twee lieve dochters die popelden om Ficky te verwennen op haar oude dag. Elke adoptie is hartverwarmend maar als zo’n jong gezin kiest voor een oudje laat je toch een extra traantje van vreugde!

====================================

Ficky is een gesteriliseerd kattinnetje. Ze wordt geschat op ca 12 jaar maar zekerheid hebben we niet. Wat we wel zeker weten, is dat ze na jaren een zwerversbestaan te leiden eindelijk echt tot rust is kunnen komen. Jaren verbleef ze op en rond het terras van een taverne in Kasterlee. Ze werd er zo goed en zo kwaad mogelijk verzorgd door de garcon maar de eigenaar van de taverne wilde de kat uiteindelijk weg. Niettegenstaande Ficky helemaal niet bedelde aan tafel en enkel op mensen toeliep die haar aanhaalden, waren er af en toe klanten die het niet apprecieerden.
Triest voor Ficky die van deze omgeving haar vaste plekje had gemaakt maar ze wist toen nog niet dat er veel betere oplossingen voor haar waren. Veel luxe kende ze er immers niet en dat op haar oudere dag…

Het koste haar welgeteld drie dagen om haar draai hier te vinden. Vervolgens koos ze een mand uit die ze sindsdien als de hare beschouwd en ze is haar achterstand aan slaap gaan inhalen. Ondertussen is Ficky een tweetal maanden bij ons en is ze helemaal tot rust gekomen. Ze is een enorme lieverd naar mensen toe maar ze zou veel liever alle aandacht voor zich hebben. Ze is geen fan van soortgenoten en op honden is ze boos. Logisch wetende dat ze geregeld werd achterna gezeten.

Ficky verdient dus veel beter dan hier te blijven in de opvang. Ze heeft nood aan veel meer aandacht en een plek voor zichzelf. Ze kan perfect binnen leven want ze heeft buiten al genoeg meegemaakt. Dat maakt ze ons overduidelijk. Naast wat stijvere pootjes verkeert Ficky nog in prima gezondheid en heeft ze een hele gezonde eetlust.
We hopen van harte dat deze lieverd nog een warme thuis mag krijgen die ze al zovele jaren heeft moeten missen!