Fie

Fie kreeg een nieuwe thuis via de rechtstreekse plaatsing. Geen onnodige stress voor deze lieverd om eerst nog eens in opvang te komen.

============================================

Fie is een gesteriliseerde kattin, geboren in juni 2013. Voor haar proberen we rechtstreeks een liefdevolle thuis te vinden om haar de stress van de overvolle opvang hier te besparen. Vorig jaar kregen we de vraag van de eigenaar van Fie & Bob om de twee poezen te helpen herplaatsen vanwege zware allergie van de dochter. Omdat de poezen niet echt gek waren op mekaar konden ze apart verhuizen en zo kreeg Bob als eerste een nieuwe thuis. De vreugde was toen groot want bleek dat de allergie veel minder erg was nu er nog maar één poes in huis vertoefde.  Helaas was het jolijt van korte duur want wederom kregen we de vraag om een thuis voor Fie te zoeken gezien het allergieprobleem terug ernstig is geworden.

Fie is qua gedrag naar mensen heel aanhankelijk eens ze je kent. In het begin is ze voorzichtig maar eens ze tot rust is gekomen en haar vertrouwen schenkt, is ze knuffelig, aanhankelijk en speels.

Fie heeft een rustige omgeving nodig zonder jonge kindjes. Ze is gewend om buiten te gaan dus is ze geen geschikte appartementspoes.