Fien

27/08/2017:

Helaas heeft Fien geen eigen thuis meer mogen krijgen. Sinds een drietal dagen ging haar gezondheid sterk achteruit en dook haar suikerspiegel pijlsnel. Na twee pogingen om haar te helpen met het toedienen van vocht moesten we de realiteit onder ogen zien. Haar niertjes werkten niet meer waardoor ze telkens alle vocht verloor. 

Fien heeft nog een dik half jaar genoten na een stressvol leven. Haar zus moesten we al veel sneller afgeven aan dezelfde oorzaak. De stress waarin ze zo’n zeven jaar geleefd hebben, kwam hen duur te staan. Gelukkig hebben ze allebei nog genoten van relax genieten. Zonnen op het terras was één van Fiens’ favoriete bezigheden. Wat kon ze genieten!

Uiteindelijk was het niet de diabetes die haar fataal werd want die was zo goed als onder controle sinds ze tot rust gekomen was. We zijn blij dat we Fien en haar zus, Fleur nog wat hebben kunnen laten genieten en moeten het afscheid daarmee verwerken.

Fientje straalt nu als dapper sterretje naast haar zus.

==============================================

Fien is een gesteriliseerde kattin, geboren 06/2009. Ze werd als jonge kitten gevonden en is dan ook zeer lief naar mensen toe.

Fien is diabetespatiënt en krijgt twee maal daags insuline wat haar medische toestand op peil houdt. Ze laat zich heel goed verzorgen. Ze kwam toe met Fleur, haar zus. Helaas heeft Fleur ernstige problemen met de nieren waardoor we haar niet meer kunnen herplaatsen.

Gelukkig is Fien meer gesteld op menselijke aandacht dan dat van haar zus. Ze is een lieverd die open bloeit als ze aandacht krijgt. Ze is nog nooit buiten geweest en kan dus perfect binnen leven.