Franske

Frasnke heeft lang geduld moeten oefenen maar het is dan toch gelukt om voor hem de ideale thuis te vinden! Hij mocht de groep soortgenootjes van een eerdere adoptant vervoegen. We hopen dat hij zich snel goed zal voelen in zijn nieuwe omgeving en inhaalt wat hij heeft moeten missen.

=======

Franske wacht nog steeds op een warme thuis. Hij is een lieverd, makkelijk in omgang met mensen én soortgenoten… Helaas vraagt niemand naar hem…?

=======

Franske is een gecastreerde kater, geboren in 2015. Hij werd afgestaan na het overlijden van zijn verzorger; dit gebeurde in september 2020.  Even later werd hij geadopteerd maar nu, bijna twee jaar later, is Franske terug bij ons gebracht wegens echtscheiding en verhuis.

Hij is zo’n lieverd. Bij vreemde mensen moet hij even wennen maar wie hem wat tijd gunt om zijn vertrouwen te winnen, heeft aan hem een superlieve huisgenoot.  Hij is echt een lieverd maar je moet hem bewijzen dat je te betrouwen bent. Een rustige thuis is wel een vereiste want we merkten dat hij stress heeft ondervonden, mogelijk door de spanningen binnen het gezin voor de echtscheiding.

Franske is goed in omgang met soortgenoten, wel onderdanig dus samen leven met dominante types zou hem teveel stress bezorgen. Hij is niet heel zelfzeker. Vandaar at we opteren voor een rustige thuis waar hij de tijd krijgt om open te bloeien. Hij is gewend om buiten te gaan dus een tuin is noodzakelijk. Hij krijgt schildkliermedicatie omdat die wat te snel werkte.