Fredje

Fredje begint zijn nieuwe leventje bij zijn kersverse personeel! Hij zal er heel erg verwend worden met veel aandacht en knuffels; een leven waar hij van droomde, zoals hij het ons héél duidelijk maakte. We zullen hem missen als knuffelaar maar hij zal snel aangepast zijn aan het nieuwe leventje.

========================================

Fredje is een gecastreerde kater, geboren ca 2013. Hij kwam toe op 20/09 bij Het dierenthuisje en kreeg ogenblikkelijk een operatie aan de oorschelpen. Die moesten immers verwijderd worden omwille van open tumoren; huidkanker die dankzij de amputatie van de oorschelpen volledig stopt.

Ondertussen is Fredje helemaal hersteld, alleen zijn haar moet nog wat bijgroeien maar dat belemmert hem niet van te genieten! Eindelijk heeft hij geen pijn meer en dat merken we: Fredje geniet van aandacht, komt maar al te graag op schoot en kan er niet genoeg van krijgen. 

Hij heeft met niks of niemand problemen. Zijn karakter is eerder onderdanig. Fredje kan ook perfect binnen leven want het liefst van al ligt hij in de zetel.

Op dit filmpje is Fredje te zien vlak na zijn operatie: https://www.youtube.com/watch?v=XYA9ikw8o-o