Gatito

Gatito was het wachten beu. Hij zette zijn mooiste pootje voor toen kandidaat adoptanten kwamen kennis maken met een mogelijke nieuwe huisgenoot. Omdat Gatito echter altijd als enige poes geleefd had en deze mensen reeds een dertienjarige poes in hun gezin hebben, waren we niet 100% overtuigd of het de ideale match was. Toch had Gatito hier ondertussen kennis gemaakt met soortgenoten en kon hij er al redelijk goed tussen bewegen. De adoptant was alleszins zeer bereid om hem de kans op hun liefdevolle thuis te geven en in onderling overleg vertrok Gatito die maar al te graag uit zichzelf het transportmandje inliep. We stonden verbaasd gezien hij het bakje voordien absoluut verafschuwde.

De eerste berichten zijn positief dus duimen maar dat Gatito het kan vinden met zijn soortgenootje want dan heeft hij zichzelf verzekerd van een liefdevolle thuis!

========================================

Gatito is een gecastreerde kater geboren op 14/5/2008. Hij is als enige poes opgegroeid en geen honden of soortgenoten gewend. Naar mensen toe is hij heel lief en aanhankelijk. Gatito is gewend om binnen te leven. Hij werd afgestaan wegens gezondheidsproblemen van de baby.

In het begin heeft Gatito het erg moeilijk gehad, maar ondertussen is hij tot rust gekomen en hoopt hij snel een liefdevolle thuis te mogen krijgen waar hij vertroeteld wordt. Hij schreeuwt nu echt om aandacht!