George & Jane

George & Jane zijn broer en zus, geboren 14 juli 2021. Ze hebben al een hele weg afgelegd want toen ze half augustus als gedumpte zwerfkittentjes toekwamen, konden we ze niet eens aanraken.

Ondertussen zijn ze klaar voor de volgende grote sprong die hopelijk hun for-ever-thuis zal worden. Het is een koddig duo maar dat mag niet de enige reden zijn om deze twee kleintjes in huis te halen. George laat zich gewillig aaien en geniet er enorm van. Toch zal hij steeds eerst een stapje terug nemen alvorens hij nieuwe mensen vertrouwt. Jane is zowat hetzelfde maar is minder knuffelig. Zij durft, als ze zich angstig voelt, nog wel eens te slaan maar verwonden doet ze je niet. Voor dit duo is geduld een mooie eigenschap en wat kennis van poezentaal. Ken je dat nog niet? dan kunnen wij je wel helpen met vertalen…

Alles om deze twee lieverds een thuis te gunnen in een liefdevolle, rustige omgeving! Ze verdienen het evenzeer als de “gefortuneerde” die niks beangstigend hebben moeten meemaken in hun jonge leventje.